Gyn-Care.nl - Gynaecologie & Verloskunde HagaZiekenhuis, Den Haag

Afdeling fertiliteit HagaZiekenhuis verhuist naar locatie Leyweg

 

Hiervoor is gekozen omdat er een mooie aparte wachtruimte is voor vrouwen die gemonitord worden voor ovulatiestimulatie, IUI of IVF. Ook is er een mooie nieuwe behandel-spreekkamer waar het paar wordt ontvangen.

 

Daarnaast werken de fertiliteitsgynaecologen en IVF-verpleegkundigen op korte afstand van elkaar waardoor de lijnen nog korter zijn.

 

Verder zijn er nieuwe uitslaapkamers die na een IVF punctie worden gebruikt . Deze bevinden zich op de afdeling  gynaecologie. Iedere vrouw heeft na de punctie een eigen kamer.

 

Tot slot zijn er meer faciliteiten beschikbaar. Er is een espressobar, een goed restaurant en een goede koffiebar. Ook de uitstraling is anders met vele planten en veel licht.

 

Onze werkplek  wordt  in een nieuw jasje gestoken. Maar onze expertise, onze zorgzame begeleiding en jarenlange ervaring nemen we mee. We werken met een klein ervaren team, waardoor de lijnen kort zijn en dit komt de efficiëntie ten goede. Wij hebben onder andere daardoor  geen wachtlijsten, terwijl wij de meeste IVF puncties doen binnen Den Haag.

 

Daarnaast zijn wij 24 uur bereikbaar onder andere via onze mail op fertiliteit@hagaziekenhuis.nl, voor vragen en begeleiding. Deze mail wordt elke dag beantwoord.

 

Desalniettemin zullen  de fertiliteitsgynaecologen ook spreekuur blijven houden op de locatie Sportlaan. Controleert u daarom goed op welke locatie u moet zijn.

 

Wij ontvangen u graag op een van beide locaties,

 

 

Het fertiliteitsteam van het HagaZiekenhuis

 

 

 5DM38925.jpeg

 

Afdrukken

Zoeken

Inloggen voor specialisten

Wanneer ben ik uitgerekend?

Selecteer de eerste dag van je laatste menstruatie.

U bent nu zwanger

U bent uitgerekend op

Wat is mijn BMI?

Bereken uw BMI (Body Mass Index).

(kg)
(cm)

Uw BMI is