Gyn-Care.nl - Gynaecologie & Verloskunde HagaZiekenhuis, Den Haag

 

Haga Juliana Geboortecentrum verhuist !

 

Op woensdag 29 april 2015 verhuizen het Haga Juliana Geboortecentrum, het Juliana Kinderziekenhuis en de Kinder Spoedeisende Hulp van de Sportlaan naar de locatie Leyweg van het HagaZiekenhuis. Een gigantische operatie.

 

 

 

  • Het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC)  en het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) komen in de nieuwbouw van het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg 275. Daar zijn ook het Geboortehotel Haga en het Ronald McDonaldhuis gehuisvest. Ze zijn allen bereikbaar via de hoofdingang van het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg.

 

  • De Kinder Spoedeisende Hulp (KinderSEH) wordt in het HagaZiekenhuis gevestigd in het Haga Spoedplein en is bereikbaar via de ingang aan de Escamplaan.

 

  • De poliklinieken van het Juliana Kinderziekenhuis verhuizen een dag eerder, op 28 april 2015, naar het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg 275 en zijn bereikbaar via de hoofdingang van het HagaZiekenhuis.

 

  • De polikliniek Gynaecologie en Verloskunde verhuist niet en blijft gewoon op de locatie Sportlaan aanwezig al zal het zwaartepunt van de poliactiviteiten naar de locatie Leyweg verplaatsen.

 

 

 

Aan de grote verhuizingen is al maanden van voorbereiding voorafgegaan door artsen, verpleegkundigen, verhuiscoördinatoren, technici en andere medewerkers. Ook de Ambulancedienst en politie Haaglanden zijn hierbij nauw betrokken.

De verhuizingen van de Sportlaan naar de Leyweg beginnen woensdag 29 april om 6.30 uur. Patiënten worden na het ontbijt met ambulances en speciale wagens vervoerd van de Sportlaan naar de Leyweg. Het vervoer wordt begeleid door (motor)agenten om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. De opgenomen kinderen worden begeleid door verpleegkundigen en hun ouders of begeleiders. Rond 12.00 uur zijn naar verwachting de verhuizingen afgerond en krijgen de patiënten lunch op de nieuwe locatie.

 

Beter voor iedereen
De verhuizingen naar de nieuwe locatie is nodig om de kwaliteit van de zorg op hoog niveau te houden. De nieuwbouw biedt de mogelijkheid om de zorg in te richten volgens de nieuwste inzichten. De concentratie van de acute medische voorzieningen op één locatie is beter voor de patiënt en ook voor de zorgverleners.

 

BELANGRIJK... Kinder SEH vanaf 29 april alleen nog op de Leyweg!
Voor iedere ouder en medewerker is het van belang te weten dat de acute zorg voor kinderen vanaf 29 april 2015 (vanaf 10.30 uur) alleen nog op de Kinder SEH van het Haga Spoedplein wordt geboden. Op de Sportlaan is er vanaf 29 april 2015 geen Spoedeisende Hulppost meer.

 

Publiekscampagne
Het HagaZiekenhuis communiceert via diverse kanalen over de verhuizingen. Het publiek wordt geïnformeerd via onder andere grote geveldoeken aan de Sportlaan, advertenties, bus- en autostickers, panelen, verhuiskaarten, radiospots, websites, kranten en TV.

 

 

 

 Verhuizing

Afdrukken

Zoeken

Inloggen voor specialisten

Wanneer ben ik uitgerekend?

Selecteer de eerste dag van je laatste menstruatie.

U bent nu zwanger

U bent uitgerekend op

Wat is mijn BMI?

Bereken uw BMI (Body Mass Index).

(kg)
(cm)

Uw BMI is