Gyn-Care.nl - Gynaecologie & Verloskunde HagaZiekenhuis, Den Haag

Fertiliteitskliniek HagaZiekenhuis krijgt Freya Pluim

 

De Fertiliteitskliniek van het Hagaziekenhuis heeft de Freya Pluim 2016-2017 ontvangen. Daarmee voldoet het aan de kwaliteitscriteria die Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft opgesteld. Ook de beroepsgroepen ondersteunen dit initiatief en zijn betrokken geweest bij het vaststellen van de kwaliteitscriteria.

 

Met de online applicatieMonitor Fertiliteitszorg op www.freya.nl wordt de fertiliteitszorg in Nederland in kaart gebracht en kunnen patiënten een weloverwogen keuze maken voor het ziekenhuis waar zij behandeld willen worden.Met de introductie van deze Monitor stelt Freya de patiënt in de gelegenheid een bewuste keuze te maken. Tegelijkertijd worden klinieken gestimuleerd de kwaliteit van de geleverde zorg te verbeteren.

 

Gynaecoloog Quirine Pieterse is blij met de erkenning: “Een paar met vruchtbaarheidsproblemen kiest in veel gevallen voor de dichtstbijzijnde kliniek. Met de komst van de Monitor Fertiliteitszorg kan men nu bewuster kiezen voor de kliniek waar wordt voldaan aan de kwaliteitscriteria, zoals bij ons in het HagaZiekenhuis. ” In de Monitor Fertiliteitszorg zijn alle klinieken in Nederland opgenomen die medische zorg bieden aan paren met een vruchtbaarheidsstoornis. Op basis van criteria die men zelf selecteert, wordt de patiënt een lijst geboden met ziekenhuizen waar men terecht kan.

 

 

Pluimen

Alleen de klinieken die voldoen aan specifieke, door Freya opgestelde kwaliteitscriteria, ontvangen een Pluim. Bezoek de Monitor Fertiliteitszorg via www.freya.nl.

 

 

 

 Freya Pluim 2016-2017

 

Afdrukken

Zoeken

Inloggen voor specialisten

Wanneer ben ik uitgerekend?

Selecteer de eerste dag van je laatste menstruatie.

U bent nu zwanger

U bent uitgerekend op

Wat is mijn BMI?

Bereken uw BMI (Body Mass Index).

(kg)
(cm)

Uw BMI is